Anonim

Åtte-etasjers LED-skjermer gir episk digitalt kunstduk

Arkitektur

Stu Robarts

31. august 2016

7 bilder

Et team av designere og animatorer utviklet konseptet og innholdet til å utnytte omfanget av plassen (Kreditt: ESI Design)

Ferskt fra å kaste ut en bygning med bevegelsesfølsomme digitale vegger, har eksperimentell designfirma ESI Design avslørt en tøff digital installasjon ved Wells Fargo-bygningen i den amerikanske byen Denver som består av fem 86 m (26 m) høye, høy-res LED-skjermer.

Den åtte-etasjers høye installasjonen er den siste i en serie design som ESI har skapt for Beacon Capital Partners, som eier Wells Fargo Center. I dette tilfellet skjønte bygningens store glassatrium ESI muligheten til å skape noe helt unikt. Et team av designere og animatorer utviklet både konseptet og innholdet til å utnytte omfanget av rommet.

Senior immersive designer hos ESI Ed Purver sier målet var å få en balanse mellom ro og storhet i innholdet, samt mellom bruk av digitale medier og den eksisterende arkitekturen.

"Plassen krevde et design som var episk i skala, men vi ville ikke ha en enorm rektangulær skjerm som ville føles som vanlig digital skilting, " sier Purver i en pressemelding. "Så vi deler skjermen i fem separate kolonner med LED for å fremheve atriums imponerende vertikalitet. Sammen sett oppretter de et lerret. "

Skjermbildene viser innhold inspirert av Denver 's omgivelser, med bilder av det regionale landskapet som "fanger naturens væskebevegelsesmønstre."

Blant de forskjellige innholdssettene som er utformet for installasjonen, er en 3.600-sterk animert flokk av fugler, hvis oppførsel styres av en algoritme og aldri gjentas. I mellomtiden er visjoner av Colorado fjellformasjoner bestående av Instagram fotomoduser ment å gi inntrykk av å se på landskapet "gjennom slats i et enormt gjerde."

Et annet stykke viser fosser fra gulv til tak som flyter med varierende hastigheter og volumer. Fossene tar forskjellige veier over installasjonen avhengig av vindretningen utenfor. Det er også en lund med trær som endrer seg med tiden på dagen og årstiden, dråper med svakt vann i vann og et fjellvista med en fem-dagers værmelding.

Det treårige prosjektet så LED-kolonnene installert og testet i juni, med det endelige innholdet fullført før offentlig åpning denne måneden.

Kilde:

ESI Design

Et team av designere og animatorer utviklet konseptet og innholdet til å utnytte omfanget av plassen (Kreditt: ESI Design)

Installasjonen består av fem LED-skjermer på 24 meter (Kreditt: ESI Design)

Skjermbildene viser innhold inspirert av Denver 's omgivelser (Kreditt: ESI Design)

Displayene er synlige fra utenfor bygningen og forventes å trekke besøkende inn (Kreditt: ESI Design)

LED-skjermene er seks ganger oppløsningen på normal HD (Kreditt: ESI Design)

Installasjonen er ved Wells Fargo Center i den amerikanske byen Denver (Kreditt: ESI Design)

I tillegg til LED-installasjonene skapte ESI Design en "mer moderne, sosial og komfortabel lobby for bygningen" (Kreditt: ESI Design)

Anbefalt Redaksjonens